Drukāt šo lapu

2015.gada 21. – 22.novembrim Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā pirmo reizi norisināsies Cīņu mākslu olimpiāde Baltic Open 2015. Sacensībās piedalīsies aptuveni 2000 sportistu dažādas līmeņu grupās no 6 līdz 80 gadiem. Sporta laukumā tiksies 12 valstu pārstāvji: ASV, Krievija, Vācija, Itālija, Portugāle, Baltkrievija, Ukraina, Kazakhstāna, Uzbekistāna, Igaunija, Latvija, Lietuva.  

            Sacensības ir unikālas ar to, ka tiks parādīti visdažādākie Cīņu mākslu veidi: dzjudo, dažādas karatē versijas, kiokusinkai, teikvando, sitiena spēks, cīņas ar nažiem, pankrations, grepplings, brīvās cīņas, aikido, sporta-kaujas sambo, vin čun, kikboks.

            Svinīgā Cīņas mākslu Olimpiādes Baltic Open 2015 atklāšanas ceremonija notiks 21.novembrī pl. 19.00. Pēc svinīgās atklāšanas ceremonijas notiks pusprofesionāls atlases turnīrs SWAT SELECTION – cīņas pēc K-1 noteikumiem. Cīņās piedalīsies pasaules, Eiropas un Baltijas čempioni un godalgu ieguvēji tādos virzienos kā kikboksā, pankrationā un K-1, tai skaitā reitingu tabulās atrodamie Latvijas sportisti Vjačeslavs Tēviņš un Igors Tkačenko. Pasākumu vadītājs – labākais ringa diktors Eiropā Aleksandrs Zagorskijs.

            Goda viesu vidū sacensības apmeklēs pirmais un absolūtais Maskavas karatē čempions, Krievijas goda mākslinieks, Krievijas kaskadieru asociācijas prezidents, Starptautiskās absolūto cīņu padomes prezidents Aleksandrs Inšakovs. Padomju un Krievijas karatē veterāns, PSRS karatē čempions, Krievijas Šukokai nodaļas prezidents Kamils Musins un cienījamais Krievijas treneris, ASV Zelta kausa karatē ieguvējs, Starptautiskās Cīņu mākslu konfederācijas prezidents Nikolajs Smirnovs. 

            Šāda veida sacensības regulāri tiek organizētas ASV, Krievijā, Spānijā un Uzbekistānā. Vislielākajā no šāda veida cīņas mākslu Olimpiādēm “Austrumi-Rietumi”, kas katru gadu norisinās Sanktpēterburgā, piedalās aptuveni 13 000 sportistu no vairāk kā 50 valstīm, savukārt skatītāju skaits pārsniedz 20 000  cilvēku.

            Baltic Open 2015 ietvaros svētdien, 22.novembrī pl.14.00, preses centrā tiks organizēts forums bērnu vecākiem “Veseli bērni-laimīgi vecāki”. Forumā tiks apspriesti bērnu audzināšanas jautājumi, komunikatīvā lauka radīšanai Vecāks-Bērns-Treneris, skarti apdrošināšanas, medicīnas jautājumi, un treniņos gūto iemaņu izmantošanas tiesiskais aspekts, kā arī pārrunāsim, kādā vērtību koordinātu sistēmā mūsdienu sabiedrība virza ģimeni.

Organizatori: Starptautiskā cīņu mākslu konfederācija (IMAC) un Latvijas Karatē Asociācija (LKA).

Papildus informācija un pieteikumu pieņemšana mediju akreditācijai:

Jeļena Mihailova, Baltic Open 2015 padomes priekšsēdētāja vietniece, IMAC prezidija locekle.

Tālr..: +371 26186605

e-mail: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Preses konference notiks 2015.gada 21.novembrī pl.14.00 preses centrā (2.stāvs).

 

 

 

 

imac

 

V Zhurnal 210x272-01

fnn

Pēdējo reizi rediģēts Svētdiena, 08 Oktobris 2017
FaLang translation system by Faboba